Gerecse

GERECSE

A Gerecse nagymértékben feldarabolódott dunántúli röghegység, mely karsztosodó kőzetekből, mészkő és dolomitrögök sorozatából áll. A Dunazug-hegyvidék háromszög alakú, legnyugatibb része. Rögei négy vonulatban futnak ki a Dunához. Átlagos magassága 400 méter, területe 850 km², legmagasabb pontja a 634 méter magas Gerecse-tető.

Kút

KÚT

A mintegy 400 m mély kutak, ahonnan a VIVIEN természetes ásványvizet nyerjük, a Gerecse és a Vértes hegységek alacsonyabb, fedetlen triász kori dolomit kibúvásainak öblözetében helyezkednek el. A térség fő víztároló képződménye a triász kori karsztosodott, repedésekkel sűrűn átjárt dolomit. A palackozó vízbázisát két kút adja.

Üzem

Palackgyártás

Üzemünkben háromféle palack kerül kialakításra: 0,5 literes, 1 literes és 1,5 literes. A palackokat PET előformából, infralámpák által biztosított magas hőfokon és nagy levegőnyomás mellett alakítják ki. A kész palackok steril, szűrt levegős szállítópályán, emberi kéz érintése nélkül jutnak el a töltőgéphez.

Palacktöltés

Az elkészített palackokat egy higiéniai szempontból érzékeny, szigorú előírásoknak megfelelő területen töltik. Az ásványvíz olyan formában kerül a palackokba, ahogy azt a természet megalkotta: a szénsavmentes ásványvizet a kútból a töltőgép egyenesen, míg a szénsavval dúsított ásványvizet szaturálást követően tölti egyenesen a palackokba. A palackozás során az ásványvíz megőrzi tisztaságát, valamint kémiai és mikrobiológiai tulajdonságait.

Csomagolóanyagok:

A PET, azaz polietilén-tereftalát a poliészterek közé tartozó, átlátszó, törhetetlen és ütésálló, az üvegnél sokkal könnyebb anyag. A belőle készült flakonokban, palackokban lévő italokat, folyadékokat biztonságosan, egyszerűen és környezetkímélő módon lehet tárolni és szállítani. A PET-palack az élelmiszer-csomagolásokra vonatkozó szigorú kritériumokat, a fogyasztók kényelmét és a környezeti szempontokat is figyelembe véve az egyik legideálisabb csomagolóanyag. 100%-ban és gazdaságosan újrahasznosítható.

Az VIVIEN ásványvíz üveges változata elegáns külsőt kölcsönöz a víznek, melynek köszönhetően a szállodákban, éttermekben, különböző rendezvényeken előszeretettel szolgálják fel a vendégeknek ezt a változatot. Az üveges termékek egy elkülönített gyártósoron, azonos higiéniai feltételek mellett készülnek. Az üvegpalack előnye, hogy minőségi változás nélkül újrahasznosítható.

Környezettudatosság:

Az egészséges életmód szerves része a környezetünkért vállalt felelősség. Csak úgy remélhetjük, hogy a jövőben gyermekeink poharába is tiszta víz kerül, ha ma megteszünk mindent annak érdekében, hogy ne szennyezzük a környezetet. Az üvegpalack előnye, hogy minőségi változás nélkül újrahasznosítható, így új üveggé válhat.

Gyűjtse Ön is szelektíven az elhasznált csomagolóanyagokat és palackokat, hogy azokból ne szemét, hanem értékes újrahasznosított alapanyag legyen egy jövőbeni termék számára.


Tisztelt Érdeklődő, kedves Látogató!

Testünk 60-65%-a víz. Mint tudom, hogy ez a víz milyen fontos az emberi szervezet számára. Milyen fontos a megújulásban, a felfrissülésben a mindennapi és az extrém igénybevétel során. Az egész napos munka, a tanulás, a sport, a háztartási teendők, a szórakozás tevékenységei alatt pótolnunk kell a folyamatos folyadékvesztést, melyre a legalkalmasabb az alacsony nátrium-tartalmú természetes ásványvíz.

Mint CSALÁDANYA, felelősséggel tartozom a családom és a saját egészségemért, ezért odafigyelek arra, hogy mi kerül az asztalunkra, mi kerül a poharunkba. A kiegyensúlyozott ásványianyag-tartalmú, gondosan palackozott VIVIEN ásványvíz megbízható választás családunk számára, melynek szénsavas és szénsavmentes változata mindegyikünk ízlésének megfelel.

A csodálatos Gerecse hegység dolomit öblei, a legfejlettebb palackozási technológia és a hozzáértő szakemberek garantálják Önnek és családjának a kristálytiszta VIVIEN ásványvizet.

Jó egészséget kívánok!

Homlok-Mészáros Ágnes
Ügyvezető igazgató

Minden jog fenntartva! © 2019 - VIVIENVÍZ Kft.